Over Zinzer

Over Zinzer

Het aantal ZZP’ers in de zorg is een trend die de laatste jaren enorm is gestegen. Ook is de vraag naar deze ZZP’ers in zorginstellingen hoog. Daarnaast is iedereen tegenwoordig online te vinden. Met een hart voor de zorg heeft Zinzer dit samen gebracht Zinzerzorg. 

Werken wanneer jou dat uitkomt, bij de zorgvragen die jou aanspreken? Dan zit je bij Zinzer goed. Wij plaatsen onze zorgvragen online in je persoonlijke dashboard. Hiermee ben je 24/7 op de hoogte van de leukste zorgvragen bij jou in de buurt. 

Voor wie?

Zinzer richt zich op zelfstandige zorgverleners in de Verpleeghuizen, Verzorgingstehuizen en de Thuiszorgorganisaties (VVT). Om de kwaliteit van onze ZZP'ers te garanderen, richten wij ons alleen op KIWA gecertificeerde ZZP’ers. We hebben zorgvragen voor zorgniveau 2 t/m 5.  

Kosten

Zinzer bemiddelt jou als ZZP’er gratis met onze zorgvragers. Jij betaalt bij Zinzer geen bemiddelingsfee en geen abonnementskosten. Werken via Zinzer kost jou dus helemaal niets!

Hoe werkt het? 

Via de website kun je je direct inschrijven. Als alle gegevens correct zijn ingevuld, kom je in je persoonlijke dashboard terecht. In je dashboard vind je een overzicht van alle zorgvragen die Zinzer aanbiedt bij jou in de buurt. Zinzer biedt dagelijks nieuwe zorgvragen aan.   

Via je persoonlijke dashboard, je mail en natuurlijk de Zinzer App word je automatisch op de hoogte gebracht van deze nieuwe zorgvragen. De zorgvragen die jou aanspreken kun je gemakkelijk accepteren. Vervolgens zal Zinzer jou voorstellen bij de opdrachtgever. Na goedkeuring van de opdrachtgever wordt de opdracht definitief aan jou toegewezen. 

Interesse? Schrijf je nu bij ons in en ervaar het gemak van onze service!

Zinzer App

Met de Zinzer App kun je makkelijk en snel zorgvragen accepteren of weigeren. Je kunt de app downloaden via de app-store. Voor meer informatie over de Zinzer App, klik hier

KIWA

Het KIWA Keurmerk wordt steeds belangrijker. Met het KIWA keurmerk toon je aan dat je niet alleen aan de wettelijke eisen voldoet, zoals de WKKGZ, maar ook dat je een Verklaring Omtrent Gedrag hebt, verzekerd bent betreffende Beroepsaansprakelijkheid en, indien van toepassing, in het bezit bent van een geldig diploma! Met het KIWA keurmerk kun je als ZZP'er laten zien dat je je zaken op orde hebt.

Beschikken over het KIWA Keurmerk is verplicht voor ZZP’ers die via Zinzer werken. Het is alleen mogelijk je in te schrijven bij Zinzer als je voorzien bent van een geldig keurmerk. Je bent bij Zinzer zelf verantwoordelijk voor het hebben en up-to-date houden van je KIWA Keurmerk.


;